FS East: Η επιτυχημένη συνεργασία της Centaurus Racing Team με τον Θ. Κρασώνη στο τιμόνι

Η Centaurus Racing Team και ο Θωμάς Κρασώνης συμμετείχαν στον διαγωνισμό Formula Student της Ουγγαρία.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

Άλλη μια αγωνιστική περίοδος έκανε τον κύκλο της για την ομάδα μας με την επιστροφή μας στην Ελλάδα.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς συμμετείχαμε σε δυο διαγωνισμούς, της Αυστρίας και της Ουγγαρίας μετά από έναν ολόκληρο χρόνο αποχής από τις πίστες λόγω της πανδημίας.

Ο πρώτος διαγωνισμός , της Αυστρίας , ήταν μια μοναδική εμπειρία που μας έφερε αντιμέτωπους με μερικά από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια του κόσμου και έκλεισε με τη σημαντική διάκριση της 4ης θέσης στο στατικό αγώνισμα του Design. Ορισμένες τεχνικές δυσκολίες, ωστόσο, δεν μας επέτρεψαν να αποδώσουμε το ίδιο καλά και στα δυναμικά αγωνίσματα του αυτοκινήτου.

Κοιτώντας μόνο μπροστά και έχοντας γεμίσει με περισσότερη όρεξη και γνώση το ενδιάμεσο των δυο διαγωνισμών μας βρήκε στο Γκρατς της Αυστρίας και στις τελευταίες διορθώσεις του Amphion R για τον διαγωνισμό της Ουγγαρίας. Εκεί φάνηκε να είμαστε σε θέση να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη καταφέρνοντας την 7η θέση στην κατάταξη των στατικών αγωνισμάτων και τη 13η στην γενική κατάταξη του διαγωνισμού.

Κάπως έτσι κλείνει η φετινή χρονιά αφήνοντας πολλές αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα στα μέλη που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην ομάδα παράλληλα με τη λήξη του τελευταίου διαγωνισμού, και με ακόμα περισσότερη γνώση και όρεξη για δουλειά να περιμένει τα μέλη που συνεχίζουν ή ξεκινούν τώρα.

Ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθεια και επενδύουν στη γνώση και την εξέλιξη της ομάδας μας παρά τις δυσκολίες των καιρών. Χάρη στις υλικές αλλά και χρηματικές χορηγίες είμαστε κάθε χρόνο σε θέση να μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο και να παρευρισκόμαστε στους διαγωνισμούς του Formula Student.

Τέλος, δεν ξεχνάμε τους γονείς που κατανοούν και ενισχύουν τις προσπάθειές μας με κάθε δυνατό τρόπο αφήνοντάς μας χώρο να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.